Вітграсс (від англ. wheatgrass) або паростки пшениці

Молоді зелені паростки органічної мікрозелені пшениці преміум-якості, відрізані у той час, коли пагони досягають 8-10 см. Саме на етапі мікрозелені, паростки пшениці максимально насичені всіма корисними поживними речовинами для вашого здоров'я, включаючи високу концентрацію фітонутрієнтів, вітамінів та мінералів, а також живих ензимів (ферментів) та хлорофілу.
Наш живий сік Вітграсс отримуємо методом прямого холодного віджиму. Одразу після цього ми застосовуємо технологію миттєвого шокового заморожування соку, щоб гарантувати збереження всіх поживних речовин у їхньому первісному стані. Цей метод заморожування не тільки зберігає клітинну структуру соку, але й запобігає розвитку патогенних мікроорганізмів, забезпечуючи санітарну безпеку продукту.
Вітграсс вважається безпечним засобом і може вживатися людьми, чутливими до глютену. Оскільки у пшениці присутній глютен, але у зелених паростках, з яких віджимається сік, його немає. Продукт гіпоалергенний, підходить для вживання дітьми, вагітними жінками та жінками у період лактації.
Вітграсс — це суперфуд, він містить 400 живих ферментів та 95 необхідних людині мікро- та макроелементів. В тому числі кальцій, магній, калій, фосфор, залізо, натрій, мідь, цинк, марганець та селен. У його складі — 17 амінокислот, включаючи такі, які людський організм не виробляє сам і отримує тільки з зовнішніх джерел. Це валін, ізолейцин, лейцин, лізин, метіонін, треонін, триптофан, фенілаланін, аргінін та гістидин. У Вітграссі міститься більшість необхідних для роботи організму вітамінів: В1, В2, В3, В6, В9, В12, В17 та С, жиророзчинні А і Е. Головна відмінність Вітграсса від інших корисних продуктів у рекордно високій концентрації хлорофілу — 70%.
Сік із паростків пшениці Вітграсс сприяє регенерації крові та тканин, а також нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту. Це відбувається завдяки вітамінам К і В12. Останній (В12) відіграє ключову роль у формуванні еритроцитів у процесі кровотворення. Він впливає на стан швидко оновлюваних тканин — крові, слизових оболонок шлунка і кишечника, шкіри — а також грає важливу роль у обміні речовин. У свою чергу, вітамін К підтримує структуру кісткової та хрящової тканини, а також знижує рівень інтерлейкіну-6, який є для імунної системи індикатором старіння організму.
Крім того, Вітграсс багатий залізом і магнієм, які сприяють оновленню крові та нормалізації обміну речовин. Також, сік із паростків пшениці має протимікробну дію.
Способи застосування. Приймати по 30мл (добова норма) у першій половині дня, бажано перед ранковим прийомом їжі, попередньо розморозивши у воді кімнатної температури. Для людей із проблемами шлунково-кишкового тракту приймати під час або після прийому їжі.

Вітграсс (від англ. wheatgrass) або паростки пшениці
Молоді зелені паростки органічної мікрозелені пшениці преміум-якості
Читати далі
Корисний склад пшениці
Вітаміни: групи A, B( 1-9,12, 17), C, E, D, K, PP, біотин, каротин, фолієва кислота
Читати далі
Чистить, живить, лікує та омолоджує ваш організм!
Блокує розвиток смертельного вірусу грипу
Читати далі